“Advies op maat voor ieder project

Van woningen tot winkelpanden, van bedrijfspanden tot nieuwbouw”


Advies

Of het nu gaat om woningen, winkelpanden of bedrijfspanden, ieder project is uniek en vergt een andere kijk op de werkzaamheden.

Door de bouwbegeleiding uit te besteden heb je geen omkijken naar je project. Alle betrokken partijen worden waar nodig gestuurd om in de planning, uitvoering en het budget zoals beoogd uit te komen. Benieuwd naar de kosten? Neem gerust contact met me op om jouw project te bespreken.


Jouw project

Fundering

Met mijn jarenlange ervaring in funderingstechnieken kan ik je ondersteunen bij de planning. Heb je last van verzakking, wil je een kelder maken, heb je een nieuwe fundering nodig voor een aanbouw of ben je toch aan het verbouwen en wil je de fundering gelijk verstevigen? Ik kom graag bij je langs om samen met jou een bouwplan te maken! 

Bouwconstructie

Geen pand of verbouwing is aan elkaar gelijk. Het kan dan ook zijn dat jouw ideale situatie niet overeenkomt met standaard oplossingen. Samen kijken we wat het beoogde resultaat is van de werkzaamheden en welke constructie hier het beste bij past. We zorgen ervoor dat de nieuwe constructie volledig voldoet aan de nieuwe vereisten. 

Kelder

Het klinkt soms zo simpel maar, kun je direct gaan graven? Hooguit om te zien hoe diep de fundering steekt. Om verzakking van het huis te voorkomen is het niet verstandig de kelder direct zelf leeg te scheppen. Ik help je onderzoeken hoe diep de fundering steekt en wat je mogelijkheden voor het ontwikkelen van een kelder zijn.

Onderwaterwerk

Werkzaamheden aan de kade in een haven, aan de fundamenten van een dok, er zijn verschillende onderwater werkzaamheden die een specialistische kijk op de situatie vereisen. Als voormalig duiker heb ik inzicht in de manier van werken onder water en kan ik hier zowel advies in uitbrengen als begeleiden in het uitvoeren van de werkzaamheden.


Heb je al een project in gedachten? Neem gelijk contact op!