“Begeleiding van a tot z

Compleet met advies en budgetbewaking”


Begeleiding van je droomproject

Jouw droom realiseren in een bouwproject, dat is waar ik je mee help.
We weten allemaal dat bouwprojecten complex kunnen zijn. Zeker als je het niet eerder hebt gedaan is het lastig te bedenken wat je moet voorbereiden en waar je goed aan doet als het gaat om de uitvoering.

Tijdens de begeleiding van jouw droomproject hou ik niet alleen de gang van zaken in de gaten maar ook je budget. Ik kijk wat voor berekeningen er nodig zijn en welke vergunningen er aangevraagd moeten worden. Vervolgens blijf ik betrokken bij wat er gedaan wordt door verschillende partijen en hoe we deadlines die gesteld zijn kunnen halen. Hierbij let ik ook op het budget en stuur ik bij waar nodig.

Zo kun je onbezorgd starten met jouw droomproject!


Jouw project

Fundering

Met mijn jarenlange ervaring in funderingstechnieken kan ik je ondersteunen bij de planning. Heb je last van verzakking, wil je een kelder maken, heb je een nieuwe fundering nodig voor een aanbouw of ben je toch aan het verbouwen en wil je de fundering gelijk verstevigen? Ik kom graag bij je langs om samen met jou een bouwplan te maken! 

Bouwconstructie

Geen pand of verbouwing is aan elkaar gelijk. Het kan dan ook zijn dat jouw ideale situatie niet overeenkomt met standaard oplossingen. Samen kijken we wat het beoogde resultaat is van de werkzaamheden en welke constructie hier het beste bij past. We zorgen ervoor dat de nieuwe constructie volledig voldoet aan de nieuwe vereisten. 

Kelder

Het klinkt soms zo simpel maar, kun je direct gaan graven? Hooguit om te zien hoe diep de fundering steekt. Om verzakking van het huis te voorkomen is het niet verstandig de kelder direct zelf leeg te scheppen. Ik help je onderzoeken hoe diep de fundering steekt en wat je mogelijkheden voor het ontwikkelen van een kelder zijn.

Onderwaterwerk

Werkzaamheden aan de kade in een haven, aan de fundamenten van een dok, er zijn verschillende onderwater werkzaamheden die een specialistische kijk op de situatie vereisen. Als voormalig duiker heb ik inzicht in de manier van werken onder water en kan ik hier zowel advies in uitbrengen als begeleiden in het uitvoeren van de werkzaamheden.


Heb je al een project in gedachten? Neem gelijk contact op!