“Zonder zorgen bouwen aan jouw droom!

Ik begeleid je waar gewenst, van het begin tot het eind van jouw project”


Bouwbegeleiding en budgetbewaking

Een bouwproject kan een doolhof zijn. Offertes en vergunningen die aangevraagd moeten worden, planningen die moeten worden gehaald en niet te vergeten het budget dat binnen de perken moet blijven.

Na 43 jaar ervaring aan de uitvoerende kant van de bouw ondersteun ik jou met ieder project om de juiste stappen te volgen en je budget te bewaken. In een telefonisch contact bespreken we hoe jouw traject eruit kan komen te zien en wat de kosten hiervan zijn.


De stappen

Alle wensen in kaart

Het eerste contact vindt altijd telefonisch plaats.
Hierin inventariseer ik je wensen en maak ik een inschatting van de informatie die verkregen moet worden. We zullen tijdens dit gesprek direct de benodigde vervolgstappen bespreken. Dit eerste contact is altijd vrijblijvend.

De mogelijkheden

Zodra we de wensen in kaart hebben kijken we op welke manieren we deze kunnen vervullen. Alle mogelijkheden worden bekeken en naast elkaar gelegd. Er wordt ook gekeken naar jouw voorkeuren als het gaat om manier van werken en het inhuren van bepaalde aannemers.

Constructie ontwerp

Na het onderzoek naar de mogelijkheden ga ik in overleg met de constructeur. Er worden berekeningen gemaakt die de haalbaarheid van het project moeten onderbouwen. Aan de hand van die tekeningen kan een ontwerp worden gemaakt van hoe het project eruit moet gaan zien.

Begroting

Zodra alles in kaart is gebracht en het ontwerp is gemaakt volgt de begroting ofwel de offerte. Hierin nemen we de totale kosten mee die je voor de verschillende onderdelen kunt verwachten. We kijken in overleg met u in hoeverre we hierin ook de kosten van aannemers en andere partijen in de begroting op kunnen nemen.

Vergunning

Zodra de begroting rond is zal ik ondersteuning bieden bij het aanvragen van de benodigde (omgeving)vergunningen. Ik geef aan wat je aan informatie nodig hebben en begeleid je in de aanvraag.

Bouwbegeleiding

Gedurende het hele project draag ik zorg voor de planning en het afstemmen met diverse uitvoerders. Ik hou de budgetten in de gaten en stuur bij waar nodig. Zo kun je zonder zorgen jouw droomproject tegemoet.


“Niets is onmogelijk zolang je in oplossingen kunt denken”


Heb je al een project in gedachten? Neem gelijk contact op!